Lembasbröd är ett lågkolhydrat"bröd" utan mjöl. Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker det är gott eller inte... det vann i alla fall på att få lite kummin i sig.
Lembasbröd
3 ägg
3 dl riven ost,
3 msk majonnäs 3 dl riven ost,
1-2 msk Fiberhusk
1 krm salt
1 krm bakpulver
knappt ½ dl sesamfrön
knappt ½ dl linfrön
1-2 msk kummin eller annan brödkrydda
Blanda ägg, ost och majonnäs till en smet som är rätt så lös.
Rör i de andra ingredienserna, låt stå och svällla en stund.
Klicka ut på plåt, in i ugnen i 225 grader tills de är bruna, men ej för länge....
3 kommentarer:
Jag brukar använda 1 tsk ca av brödkrydda på påse, smakar riktigt bra. Ska jag använda bröden som pizzabotten eller till ex räksmörgås kör jag naturellt.
Jag brukar använda 1 tsk ca av brödkrydda på påse, smakar riktigt bra. Ska jag använda bröden som pizzabotten eller till ex räksmörgås kör jag naturellt.
Får prova det nästa gång, med brödkryddorna...
Skicka en kommentar