torsdag 27 januari 2011

Low Carb High Fat

Lembasbröd är ett lågkolhydrat"bröd" utan mjöl. Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker det är gott eller inte... det vann i alla fall på att få lite kummin i sig.


Lembasbröd

3 ägg
3 dl riven ost,
3 msk majonnäs
1-2 msk Fiberhusk
1 krm salt
1 krm bakpulver
knappt ½ dl sesamfrön
knappt ½ dl linfrön
1-2 msk kummin eller annan brödkrydda

Blanda ägg, ost och majonnäs till en smet som är rätt så lös.
Rör i de andra ingredienserna, låt stå och svällla en stund.
Klicka ut på plåt, in i ugnen i 225 grader tills de är bruna, men ej för länge....

3 kommentarer:

Grannen 3e sa...

Jag brukar använda 1 tsk ca av brödkrydda på påse, smakar riktigt bra. Ska jag använda bröden som pizzabotten eller till ex räksmörgås kör jag naturellt.

Grannen 3e sa...

Jag brukar använda 1 tsk ca av brödkrydda på påse, smakar riktigt bra. Ska jag använda bröden som pizzabotten eller till ex räksmörgås kör jag naturellt.

Marielle sa...

Får prova det nästa gång, med brödkryddorna...